Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Motor Life fémnemesítő, motor regeneráló , Motorlife

Ár:
7.150 Ft (5.630 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 526
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

250 ml

Technikai csoda - Motor-Life - fémnemesítő. Világszínvonalú technológia, melyet egyaránt alkalmaznak  versenyautókban, és személygépkocsikban, illetve gépek olyan részeinél melyek túlzott igénybevételeknek, vannak kitéve. Kimondottan a fém-fém érintkezési pontok súrlódásának csökkentésére használható, például motorokban, és váltókban, illetve mindenhol ahol a súrlódási jelenség fellép. Egy egyedülálló receptnek köszönhetően a súrlódás olyan nagy mértékben csökkenhet hogy ez által a fémfelület ellenálló képessége akár 300%-kal növekedhet.
   Többek között csökkenti a hideg motor indításakor rendkívül magasan igénybe vett alkatrészek kopását, és így meghosszabbítja azok élettartalmát.A termék sem teflont, sem szilárd halmazállapotú anyagokat nem tartalmaz. Ez egy egyfázisú elegy, ezért csak a folyadék fázist tartalmazza. Ennek következtében felhasználása veszélymentes, nincs lehetőség az olajjáratok elzáródására, vagy bármilyen dugulásra.
   A Motor-Life csökkenti a súrlódást, molekuláris szinten összekapcsolódik a fémmel, ami azt jelenti, hogy a Motor - Life úgy kerül bele a fémbe, mint ahogy a kézkrém felszívódik a bőr pórusaiba. Ez hihetetlen, de igaz! A termék egy, a világon kivételes folyadék fajtához tartozik, mely rengeteg sajátossággal rendelkezik.A termék használata ajánlott mindenféle géphez és technikai eszközhöz is melyekben súrlódás lép fel a fémek között.

a képek egyes esetekben illusztrációk is lehetnek

Ha nem találja, amit keres...

Tisztelt Érdeklődő!

A webáruházunkban található Suzuki-alkatrész paletta közel sem teljes, hiszen az a valóságban több 10 ezer darabos - alátétektől a szerelt egységekig.

Első körben keressen és válogasson itt, a webáruházban található több ezer alkatrész és kiegészítő közül. Segítség a kereséshez, válogatáshoz itt...

Ha nem találja a webáruházban, amire szüksége van, kérjen ajánlatot a Kapcsolat űrlap kitöltésével vagy telefonon! Így olyan alkatrészek vagy szerelt egységek kedvező áron való megrendelésére is lehetősége nyílik, amelyeket a webshopba nem raktunk fel.

További termékajánlatok

További ajánlataink