Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ÁSZF

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 

ÁSZF letöltése (PDF fájl)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Figyelem! A Pénztár oldalon feltüntetett és a webáruház programja által számolt szállítási költségek egyes esetekben csak tájékoztató jellegűek! A méret és súly függvényét ugyanis nem tudja pontosan kezelni a webáruház programja, tekintettel egyes termékek összecsomagolhatóságára is. Pl. egy kipufogót egy sárvédővel nem lehet egy csomagként feladni. A pontos szállítási költséget ezért a visszaigazoló e-mail fogja tartalmazni.

Banki előre utalást választó vásárlóinktól ezért különösen kérjük, hogy csak akkor utaljanak, amikor megkapták második visszaigazoló levelünket, amelyben a végleges szállítási költséget és a bankszámlaszámunkat is megírjuk!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát!

Tartalomjegyzék

 • Általános szerződési feltételek
  • Bevezető
  • Impresszum, fogalmak, jogszabályok
  • Az ÁSZF hatálya
  • A szerződés nyelve, formája
  • Árak
  • Panaszügyintézés és jogérvényesítési lehetőségek
  • Szerzői jogok
  • Részleges érvénytelenség, magatartási kódex
  • Az adatbeviteli hibák javítása
  • Eljárás hibás ár esetén
  • A honlap használata
  • Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte
  • Fizetési módok
  • Szállítási módok
  • Teljesítési határidő
  • Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés
 • Fogyasztói tájékoztató
  • Elállási jog
  • Szavatossági jogok
 

Az üzemeltető, adatfeldolgozó és adatkezelő adatai

 • Cégszerű elnevezés: Suzuki Autósbolt webáruház
 • Üzemeltető: Szlaukó Istvánné EV (suzukialkatresz.eu)
 • Székhely: 1172 Bp., Péceli út 199. Rákoscsabai Suzuki Autósbolt
 • Képviselőjének neve: Szlaukó Istvánné tulajdonos +36-20/319-0097
 • Kapcsolattartó személy neve: Szlaukó Istvánné
 • Telefonszám, elérhetőség: +36-20/319-0097
 • Emailcím, elektronikus ügyfélszolgálat: szlaugab@gmail.com
 • Nyitvatartás, ügyfélszolgálati idő: H-P:8.00-17.30  SZ.:8.00-13.00
 • Számlaszám: 11716008-20156189-000000 OTP BANK
 • Adószám: 56083455-2-42
 • Cégjegyzékszám, kibocsátó cégbíróság megnevezése (vállalkozó esetén vállalkozói igazolvány szám, kibocsátó okmányiroda megnevezése): EV 893711 XVII. kerületi Okmányiroda
 • Bejegyző bíróság statisztikai számjele: 56083455-4532-231-01
 • Működési engedélyének száma: 4-174/2/2009
 • Engedélyező hatóság: Budapest Főváros XVII. Kerület Rákosmente Önkormányzat Jegyzője
 • Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-66704/2013
 • Tárhelyszolgáltató adatai:  SZÓRÁD ELŐD EV.  webpozitiv@webpozitiv.hu   https://webpozitiv.hu


Vevőszolgálat

Rákoscsabai Suzuki Autósbolt 
1172 Budapest, Péceli út 199. 

Szlaukó Gábor
Mobil: 0036-20/319-0097
email: szlaugab@gmail.com
Tel./fax: 06 (1) 257-4013
Skype:hero19750817

Általános Szerződési Feltételek
 

Suzuki és egyéb márkájú személyautó alkatrészeinek internetes kereskedelme:
kategórián belül:motor,sebességváltó,elektromos rendszer,futómű,karosszéria alkatrészei, továbbá külső és belső felszerelések, kiegészítők, olajtermékek.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.
Jelen Vásárlási Feltételek hatálya Szolgáltató weblapján (suzukialkatresz.eu) történő jogviszonyokra terjed ki.

Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni a webáruháznak, figyelmesen olvassa el az általános szerződési feltételeket. Kizárólag abban az esetben vásároljon, amennyiben annak minden pontjával egyetért, kötelező érvényűnek tekinti magára nézve és természetesen ha ki tudja egyenlíteni a termék és annak szállításának díját.

A Vevő felelősséggel tartozik a regisztrált adatokért. Hamis adatok megadása az Eladó tudatos félrevezetésének minősül, annak jogi következményeivel együtt.

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik.

Felek: Eladó és Vevő együttesen

Fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy

Fogyasztói szerződés: olyan szerződés, melynek egyik alanya fogyasztónak minősül

Honlap: https://suzukialkatresz.eu weboldal, amely távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköznek minősül

Szerződés: Eladó és Vevő között a honlap és elektronikus levelezés igénybevételével létrejövő adásvételi szerződés

Távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz: olyan eszköz, amely alkalmas a felek távollétében – szerződés megkötése érdekében – szerződési nyilatkozat megtételére. Ilyen eszköz különösen a címzett vagy a címzés nélküli nyomtatvány, a szabványlevél, a sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, a katalógus, a telefon, a telefax és az internetes hozzáférést biztosító eszköz

Távollévők között kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék vagy szolgáltatás nyújtására szervezett távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hogy a szerződés megkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszközt alkalmaznak

Termék: a Honlap kínálatában szereplő, a Honlapon forgalomba hozott és értékesítésre szánt minden birtokba vehető forgalomképes ingó dolog, mely a Szerződés tárgyát képezi 

Vállalkozás: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy

Vevő/Ön: a Honlapon keresztül vételi ajánlatot tevő szerződést kötő személy

Jótállás: A fogyasztó és a vállalkozás között kötött szerződések esetén (a továbbiakban: fogyasztói szerződés) a Polgári Törvénykönyv szerinti,

a) a szerződés teljesítéséért vállalt jótállás, amelyet a vállalkozás a szerződés megfelelő teljesítéséért a jogszabályi kötelezettségén túlmenően vagy annak hiányában önként vállal, valamint

b) a jogszabályon alapuló kötelező jótállás
 

Az ÁSZF hatálya, elfogadása, megváltoztatása

A közöttünk létrejövő szerződés tartalmát – a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF), valamint a honlapon található további tájékoztatások határozzák meg. Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF az Önt és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit.

Ön a megrendelése véglegesítése előtt köteles megismerni a jelen ÁSZF rendelkezéseit. A webáruházunkon keresztül történő vásárlással Ön elfogadja a jelen ÁSZF rendelkezéseit, és az ÁSZF maradéktalanul az Ön és az Eladó között létrejövő szerződés részét képezi.

A jelen ÁSZF rendelkezéseit az Eladó a vonatkozó jogszabályok keretei között jogosult megváltoztatni. Kérjük, hogy az ÁSZF rendelkezéseit minden vásárlás előtt szíveskedjen elolvasni! Az ÁSZF esetleges módosítása a honlapon történő megjelenéstől érvényes. Az esetleges változtatások a már addig létrejött szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket)

A www.suzukialkatresz.eu a vásárlók adatait a szerződésteljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve a vállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a www.suzukialkatresz.eu által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen a www.suzukialkatresz.eu ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.
A megrendelő adatait harmadik félnek tovább nem adjuk ,azt kizárólag a megrendelés céljából használjuk fel.A megrendelést követően egyeztetés után külön kérésre azt szükség esetén törölni tudjuk.Személyes adatok törlésére vonatkozó kérelmek benyújtása kizárolagosan írásos formában történhet.(email címre ,elektronikus úton vagy levélben postai úton)

Az alábbi, a regisztráló által megadott személyes adatokat kezeljük: a vásárlók családi és utónevét, lakcímét (irányítószám, település, utca, házszám), e-mail címét, általa választott becenevét, számlázási családi és utónevét, valamint számlázási címét (irányítószám, telpülés, utca, házszám).

A személyes adatok a regisztrált vásárló kérésére, továbbá az adatkezelési céljuk megszűnése, illetőleg az adatok tárolásának törvényben meghatározott határidejének lejárta esetén törlésre kerlünek.

A megjelenített termékek képei bizonyos esetekben illusztrációk is lehetnek ,eltérhetnek a valóságtól.
Csomagolási vagy egyéb rejtett költség nincs. A feltüntetett árak az ÁFÁT tartalmazzák, de a házhozszállítás költségeit nem. Az árakat, minden esetben a kiírás szerinti db-ra vagy csomagra kell érteni.

A vásárláshoz nem szükséges regisztrálnia,de mindenképp szükséges megadnia az elérhetőségeit ( e-mail cím, telefonos elérhetőség és a pontos cím, ahová a termék leszállítása történjen). A rendelést igyekszünk mielőbb, de lagalább 24 órán belül feldolgozni.
A megadott email címre visszaigazolást küldünk a vásárló felé, egyes esetekben egyeztetés céljából a megrendelővel telefonon is a felvehetjük a kapcsolatot.
A megrendelések feldolgozása kizárólag hétköznapokon történik, 8.00-17.00 óráig.
A szombaton és vasárnap leadott rendeléseket a legközelebbi nyitást követően tudjuk visszaigazolni.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-3 munkanapon belül, készleten nem lévő termékek a beszerzés függvényében. Ha a megrendelt termékkel kapcsolatban beszerzési probléma áll fenn, emailben vagy telefonon értesítem Önt.
A rajtunk kívül álló okok kapcsán fellépő szállítási vagy egyéb problémákból kifolyólag felelősséget nem vállalunk.
Előre nem látható egyéb okok miatt a raktárkészletben eseti, időszakos hiányosság is felléphet, aminek kapcsán (következtében) a szállítási határidő kitolódik, ezt mindenkor jelezzük a Megrendelő felé. A szállítási határidő készleten lévő termékeknél 48 óra. Ha a termék nincs készleten, akkor a vásárlót minden esetben e-mailben értesítjük a várható szállításról. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának visszafizetése utalással történik a megrendelő felé. A kiegyenlítés a megadott számlaszámra vagy posta címre történhet.

Kizárjuk a visszaigazolás felelősségét, ha a visszaigazolás Önhöz azért nem érkezik meg időben, mert rossz e-mail címet adott meg a megrendelés során, vagy egyéb bármely más okoból nem tud üzenetet fogadni. A vissza igazoló emailünket kérjük erősítse meg . Megrendelése a megerősítést követően lesz hivatalos.Áfás számla igényét kérem jelezze felénk.Ezen esetben kérem adja meg a számlázási nevet ,címet,adószámot és egyéb szükséges adatot ami a számlára fog kerülni.
Téves adatszolgáltatásból keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk.


A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre különkikötés nélkül is irányadók.

Fenntartunk magunknak minden jogot a webshop weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a webshopon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, többszörözése, másolása, terjesztése, értékesítése, egyéb módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása, nyilvánossághoz közvetítése, a weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni az írásos hozzájárulásunk nélkül. Ezek be nem tartása jogi következményekhez vezethet, melynek során kártérítési követeléssel élhetünk.


Az eladó nem felel az internetes hálózat esetleges műszaki hibáiból, a kommunikációs eszközök esetleges meghibásodásából, bármely szoftver vagy program meghibásodásából, esetleges technikai meghibásodásokból eredő károkért.
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Szolgáltató kifejezetten kizárja.


Az eladó fenntartja magának azt a jogot, hogy rendkívüli esetben vagy kizárólag előzetes fizetés esetén, vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be jelen szerződésben foglalt feltételeket, vagy más módon kárt okoznak az eladónak.

Kizárólag a termék áráig tudunk garanciát, elállási és egyéb jogot biztosítani. Szállításból, utaztatásból eredő anyagi költségeket nem vállaljuk, kivétel ha az bizonyíthatóan az Eladó hibájából történik. A termék kapcsán, ill. annak használatából eredően keletkezett bárminemű kár esetén csak a termék áráig vállaljuk a felelősséget. Szállítási, szerelési és egyéb felmerülő költségek kizárólag a megrendelőt terhelik. Elállási jog gyakorlása esetén kizárólag a termék árát térítjük vissza. A szállítás egy kényelmi szolgáltatás, amit igénybe lehet venni és aminek költségei a megrendelőt terhelik. Ha ezzel nem ért egyet, kérem vegye át a terméket személyesen. A személyes átvétel során keletkezett felmerülő költségek Önt terhelik, ide érte az utazás költségeit is.

Panaszügyintézés és jogérvényesítési lehetőségek

A fogyasztó a termékkel vagy az Eladó tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

Képviselő: Szlaukó Istvánné 1172 Bp. Péceli út 199. Rákoscsabai Suzuki Autósbolt 
+36-20/319-0097
szlaugab@gmail.com

A fogyasztó szóban vagy írásban közölheti a vállalkozással a panaszát, amely a vállalkozásnak, illetve a vállalkozás érdekében vagy javára eljáró személynek az áru fogyasztók részére történő forgalmazásával, illetve értékesítésével közvetlen kapcsolatban álló magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozik.

A szóbeli panaszt a vállalkozás köteles azonnal megvizsgálni. Ha a fogyasztó a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a vállalkozás a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul köteles jegyzőkönyvet felvenni, és annak egy másolati példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a fogyasztónak átadni. Telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a fogyasztónak legkésőbb 30 napon belül - az írásbeli panaszra adott válaszra vonatkozó előírásoknak megfelelően - az érdemi válasszal egyidejűleg megküldeni. Egyebekben pedig az írásbeli panaszra vonatkozóan az alábbiak szerint köteles eljárni. Az írásbeli panaszt a vállalkozás - ha az Európai Unió közvetlenül alkalmazandó jogi aktusa eltérően nem rendelkezik - a beérkezését követően harminc napon belül köteles írásban érdemben megválaszolni és intézkedni annak közlése iránt. Ennél rövidebb határidőt jogszabály, hosszabb határidőt törvény állapíthat meg. A panaszt elutasító álláspontját a vállalkozás indokolni köteles. A telefonon vagy elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panaszt a vállalkozás köteles egyedi azonosítószámmal ellátni.

A panaszról felvett jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

 1. a fogyasztó neve, lakcíme,
 2. a panasz előterjesztésének helye, ideje, módja,
 3. a fogyasztó panaszának részletes leírása, a fogyasztó által bemutatott iratok, dokumentumok és egyéb bizonyítékok jegyzéke,
 4. a vállalkozás nyilatkozata a fogyasztó panaszával kapcsolatos álláspontjáról, amennyiben a panasz azonnali kivizsgálása lehetséges,
 5. a jegyzőkönyvet felvevő személy és - telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz kivételével - a fogyasztó aláírása,
 6. a jegyzőkönyv felvételének helye, ideje,
 7. telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a panasz egyedi azonosítószáma.

A panasz elutasítása esetén a vállalkozás köteles a fogyasztót írásban tájékoztatni arról, hogy panaszával - annak jellege szerint - mely hatóság vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti. A tájékoztatásnak tartalmaznia kell továbbá az illetékes hatóság, illetve a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület székhelyét, telefonos és internetes elérhetőségét, valamint levelezési címét.

Amennyiben az Eladó és a fogyasztó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a fogyasztó számára:


Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben a fogyasztó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája itt található: http://jarasinfo.gov.hu/

Bírósági eljárás. Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény rendelkezései szerint.

Tájékoztatjuk, hogy Ön velünk szemben fogyasztói panasszal élhet. Amennyiben az Ön fogyasztói panaszát elutasítjuk, úgy Ön jogosult az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testülethez is fordulni: a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését. Az eljárásra - a fogyasztó erre irányuló kérelme alapján - az illetékes testület helyett a fogyasztó kérelmében megjelölt békéltető testület illetékes.


A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése.

A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A kérelmet a békéltető testület elnökéhez kell írásban benyújtani: az írásbeliség követelményének levél, távirat, távgépíró vagy telefax útján, továbbá bármely egyéb olyan eszközzel is eleget lehet tenni, amely a címzett számára lehetővé teszi a neki címzett adatoknak az adat céljának megfelelő ideig történő tartós tárolását, és a tárolt adatok változatlan formában és tartalommal történő megjelenítését.

A kérelemnek tartalmaznia kell

 1. a fogyasztó nevét, lakóhelyét vagy tartózkodási helyét,
 2. a fogyasztói jogvitával érintett vállalkozás nevét, székhelyét vagy érintett telephelyét,
 3. ha a fogyasztó az illetékességet az illetékes békéltető testület helyett kérelmezett testület megjelölését,
 4. a fogyasztó álláspontjának rövid leírását, az azt alátámasztó tényeket és azok bizonyítékait,
 5. a fogyasztó nyilatkozatát arról, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelte a vitás ügy rendezését
 6. a fogyasztó nyilatkozatát arra nézve, hogy az ügyben más békéltető testület eljárását nem kezdeményezte, közvetítői eljárás nem indult, keresetlevél beadására, illetve fizetési meghagyás kibocsátása iránti kérelemelőterjesztésére nem került sor,
 7. a testület döntésére irányuló indítványt,
 8. a fogyasztó aláírását.

A kérelemhez csatolni kell azt az okiratot, illetve annak másolatát (kivonatát), amelynek tartalmára a fogyasztó bizonyítékként hivatkozik, így különösen a vállalkozás írásbeli nyilatkozatát a panasz elutasításáról, ennek hiányában a fogyasztó rendelkezésére álló egyéb írásos bizonyítékot az előírt egyeztetés megkísérléséről.

Ha a fogyasztó meghatalmazott útján jár el, a kérelemhez csatolni kell a meghatalmazást.

A Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu

Az egyes területileg illetékes Békéltető Testületek elérhetőségei:

Baranya Megyei Békéltető Testület
Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.
Telefonszám: 06-72-507-154
Fax: 06-72-507-152
E-mail: abeck@pbkik.humbonyar@pbkik.hu

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszám: 06-76-501-500; 06-76-501-525, 06-76-501-523
Fax: 06-76-501-538
E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.humariann.matyus@bkmkik.hu
Honlap: www.bacsbekeltetes.hu

Békés Megyei Békéltető Testület
Cím: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszám: 06-66-324-976
Fax: 06-66-324-976
E-mail: eva.toth@bmkik.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Cím: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszám:06-46-501-091;06-46-501-870
Fax: 06-46-501-099
E-mail: kalna.zsuzsa@bokik.hu

Budapesti Békéltető Testület
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Telefonszám: 06-1-488-2131
Fax: 06-1-488-2186
E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszám: 06-62-554-250/118
Fax: 06-62-426-149
E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

Fejér Megyei Békéltető Testület
Cím: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Telefonszám:06-22-510-310
Fax: 06-22-510-312
E-mail: fmkik@fmkik.hu

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszám: 06-96-520-217
Fax: 06-96-520-218
E-mail: bekeltetotestulet@gymskik.hu

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Cím: 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.
Telefonszám: 06-52-500-710
Fax: 06-52-500-720
E-mail: korosi.vanda@hbkik.hu

Heves Megyei Békéltető Testület
Cím: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 06-36-429-612
Fax: 06-36-323-615
E-mail: hkik@hkik.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park 8. III. emelet 305-306.
Telefonszám: 06-56-510-621, 06-20-373-2570
Fax: 06-56-510-628
E-mail: bekeltetotestulet@jnszmkik.hu

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszám: 06-34-513-027
Fax: 06-34-316-259
E-mail: szilvi@kemkik.hu

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/A.
Telefonszám: 06-32-520-860
Fax: 06-32-520-862
E-mail: nkik@nkik.hu

Pest Megyei Békéltető Testület
Cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8. III. emelet 331.
Telefonszám: 06-1-269-0703
Fax: 06-1-474-7921
E-mail: pmbekelteto@pmkik.hu

Somogy Megyei Békéltető Testület
Cím: 7400 Kaposvár, Anna u.6.
Telefonszám: 06-82-501-026
Fax: 06-82-501-046
E-mail: skik@skik.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszám: 06-42-311-544
Fax: 06-42-311-750
E-mail: bekelteto@szabkam.hu

Tolna Megyei Békéltető Testület
Cím: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25. III. emelet
Telefonszám: 06-74-411-661
Fax: 06-74-411-456
E-mail: kamara@tmkik.hu

Vas Megyei Békéltető Testület
Cím: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszám: 06-94-312-356
Fax: 06-94-316-936
E-mail: vmkik@vmkik.hu

Veszprém Megyei Békéltető Testület
Cím: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. földszint 116.
Telefonszám: 06-88-429-008
Fax: 06-88-412-150
E-mail: bekelteto@veszpremikamara.hu

Zala Megyei Békéltető Testület
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.
Telefonszám: 06-92-550-513
Fax: 06-92-550-525
E-mail: zmbekelteto@zmkik.hu

Egyéb vitaitarendezési felület

Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelybe a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat ezen keresztül rendezzék egy kérelem kitöltésével, elkerülve a bírósági eljárást. Így a fogyasztók tudják érvényesíteni jogaikat anélkül, hogy például a távolság meggátolná őket ebben.

Ha Ön panaszt kíván tenni egy, az interneten vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, és nem akar feltétlenül bírósághoz fordulni, igénybe veheti az online vitarendezés eszközét.

A portálon Ön és a kereskedő, akivel szemben panasszal élt, közösen kiválaszthatják a panasz kezelésével megbízni kívánt vitarendezési testületet.

Az online vitarendezési platform itt érhető el: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=HU

A digitális adattárolás

A weboldalon megjelenő adatokat szolgáltató szerverek elérhetősége évi 97% feletti. Rendszeresen mentés készül a teljes adattartalomról.  A weboldalon megjelenő adatokat adatbázisban tároljuk. A tárhelyért felelő webpozitiv.hu kijelenti, hogy az adatok a szabályzatnak megfelelő titkosítással vannak tárolva.

Eljárás tévesen feltüntetett ár esetén

Igyekszünk az árakat mindig napra készen tartani, de előfordulhat, hogy hibás ár szerepel a termék mellett.. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás (helytelen) áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás (helytelen) áron értékesíteni. Téves ár esetén nem jön létre az adás-vétel  közöttünk. Amennyiben Ön téves áron jelzi a vásárlási szándékát, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén felhívjuk az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánljuk a helyes áron történő vásárlást. Ön ezt az ajánlatunkat nem köteles elfogadni.  Ez esetben nem jön létre megállapodás a felek között és nem történik vásárlás. Ha a vásárló mint ajánlattevő elfogadja javított áron a terméket, úgy létrejön a vásárlás.

Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte

Önnek bármilyen időpontban lehetősége van a megrendelés leadására. Az Eladó legkésőbb az Ön ajánlatának elküldését követő munkanap során e-mail útján visszaigazolhatja az Ön ajánlatát.  A megállapodás az Ön által tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre.

Fizetési módok

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

Bankkártyás fizetés

A helyszínen (üzletünkben) fizethet bankkártyával is.

Készpénzes fizetés

A helyszínen (üzletünkben) fizethet készpénzzel is.

A futárnál Önnek lehetősége van a termék átvételekor készpénzben és bankkártyával is fizetni.

Az üzletünkben történő személyes átvátelt nem terheli szállítási költség.

Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási határidő túllépése miatt eredő károkért az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja, illetve a Vevő kártérítési igénnyel nem élhet.

Egyes termékek rendelése esetén fenntartjuk a jogot, hogy annak szállítását, részben vagy teljes egészben visszautasítsuk.


Mi egy 25 éve működő bolt vagyunk, nem egy "fantom iroda". Forduljon hozzánk bizalommal.
Legközelebb is várjuk érdeklődését!
Kényelmes böngészést és vásárlást kívánunk!